Training Praktisch Leidinggeven 12 september aanstaande weer van start; inschrijving geopend!

Leren “van elkaar en met elkaar”. Onder begeleiding van trainers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend als eindverantwoordelijke van grote en middelgrote organisaties. Senior trainers die al jarenlang kennis en ervaring overbrengen in praktische trainingen gericht op het verbeteren van jouw vaardigheden en inzicht. De regie in handen krijgen, invloed uitoefenen, resultaten met jouw groep realiseren en het beste uit je team halen. Dat zijn de doelstellingen van onze volledig geactualiseerde training Praktisch Leidinggeven. Volledig afgestemd op de eisen die worden gesteld aan de leidinggevende anno 2018. Na de training kun je je rol als (beginnend) leidinggevende nog effectiever invullen. De training is hiermee uitermate geschikt voor startende leidinggevenden en leidinggevenden op MBO en HBO niveau die stappen in hun eigen ontwikkeling willen maken.

Het resultaat

Als leidinggevende heb je duidelijk inzicht in jouw managementkwaliteiten. Je stemt leiderschapsgedrag optimaal op de situatie af. Je beheerst meerdere effectieve stijlen van leidinggeven. Je kunt beter delegeren en mensen motiveren. Je communiceert effectief met medewerkers, collega’s en leidinggevende. Je kunt conflicten herkennen en hanteren en bent in staat overlegsituaties effectiever te begeleiden. Kortom: een onmisbare training voor elke leidinggevende!

Ik heb belangstelling

De eerstvolgende groep start 12 september aanstaande. Er zijn nog plaatsen beschikbaar binnen deze zogenaamde training op basis van ‘open inschrijving’. Klik hier voor de diverse modules en de planning van alle trainingsdata. Het praktische programma voorziet tevens in een uitgebreide intake over persoonlijke leerdoelen en tussentijdse evaluatiegesprekken op locatie. De kosten voor deze complete training bedragen € 2.545,00 ex BTW en arrangementskosten per persoon.

Direct opgeven of vragen?

Wil je je direct opgeven, vul dan onderstaand formulier in. Heb je vragen? Neem dan contact op met Edwin Klomp via 06-55194295 of info@asbr.nl.

Aanmelding training Praktisch Leidinggeven