Training ‘Effectieve gespreksvaardigheden’

Gepubliceerd op 13 september 2023

Training ‘Effectieve gespreksvaardigheden’ bij ASBR nu ook op basis van open inschrijving!

Communicatie, teamontwikkeling, leiderschap, samenwerking en persoonlijke effectiviteit zijn al jaren enkele hoofdonderwerpen van onze trainingen. Veelal geven wij onze trainingen als maatwerk en in-company, omdat we dan extra kunnen inspelen op de actuele vraag en ontwikkelbehoefte van jou en jouw organisatie. De trainingen Praktisch leidinggeven en Coachend en Inspirerend leiderschap zijn voorbeelden van programma’s die we jaarlijks meermaals op basis van open inschrijving aanbieden. Individuen krijgen zodoende de kans hun vaardigheden te gaan ontwikkelen wanneer hen dat uitkomt en ‘leren van elkaar’.

Effectieve gespreksvaardigheden op basis van open inschrijving

Sinds dit jaar gaan we ook de training ‘Effectieve gespreksvaardigheden’ meerdere malen per jaar op basis van open inschrijving aanbieden.

Voor wie?

De praktische training ‘Effectieve gespreksvaardigheden’ is geschikt voor medewerkers die beter en flexibeler willen inspelen op de gesprekspartner om meer resultaat uit een gesprek te halen. Kern van deze korte en intensieve training ligt in het oefenen van vaardigheden, ‘leren door doen’ en het oefenen met een professionele trainingsacteur. Naast korte theoretische inleidingen staat de eigen praktijkervaring centraal. Deze vormt de input voor oefeningen tijdens de training.

Onze belofte

De training bestaat uit vier dagdelen. In de eerste twee dagdelen staan gespreksvaardigheden centraal. In het derde dagdeel leer je diverse gedragsstijlen herkennen en hoe je daarmee kunt omgaan. In het laatste dagdeel zorgt de inzet van een trainingsacteur voor de concrete vertaling naar je eigen werksituatie en kun je praktijksituaties daadwerkelijk oefenen. Na afloop van de training:

  • Beheers je vaardigheden die nodig zijn om goede en effectieve gesprekken te voeren.
  • Stel je de juiste vragen en weet je constructief om te gaan met weerstanden bij je gesprekspartner.
  • Kan je effectieve gesprekken voeren in verschillende situaties en met uitlopende gesprekspartners.
  • Kan je diverse gedragsstijlen herkennen en hierop effectief inspelen.
  • Combineer je theorie en praktijk en integreer je het geleerde dagelijks in de praktijk, zowel zakelijk alsook privé.

De training zal plaatsvinden op onze eigen trainingslocatie in Eelde. De kosten voor deze complete training bedragen € 1.495,- (ex btw) per persoon.

Lees hier meer, stel jouw vraag aan de trainer óf geef je direct op!