"Wij zijn onder indruk geraakt van de aanpak en werkwijze van ASBR. Tijdens de W&S van trainees toonden zij een goed gevoel voor onze wensen. Ze hebben veel werk uit handen genomen en selecteerden 10 aansprekende kandidaten die allemaal zijn gestart. We zien ASBR als een aansprekende én deskundige partner".

Alfred Peterson - Hoofd eenheid Economie en Cultuur

“Ik werd al vaak getipt over het ontwikkelassessment via ASBR. Ik kreeg een prachtig rapport en nieuw inzicht. Ik heb geleerd hoe ik valkuilen kan vermijden en kwaliteiten beter kan inzetten.”

Arjen Bottema - Risicomanager

“Met ASBR hebben we een belangrijke kwaliteitsslag gemaakt. Onze projectleiders kregen een leiderschapstraining, waardoor ze niet alleen méér uit de medewerkers kunnen halen maar ook uit henzelf”.

Anton Oostland - Directeur

“De assessments van ASBR zijn richtingbepalend. ASBR bereid zich altijd goed voor, integer en oplossingsgericht. Wij doen al jaren prettig zaken met ASBR en vertrouwen doorlopend personeelsleden aan ze toe”.

Jackie Enzing - CFO

“We hebben een groot aantal ontwikkelassessments door ASBR laten afnemen. We kregen inzicht in kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden, waardoor we ècht verder zijn gekomen”.

Jaap Hansen - CvB

"Ik heb de nodige persoonlijkheidsonderzoeken laten uitvoeren. Het gaf mij èn de medewerkers nèt dat inzicht om ontwikkeling weer in goede banen te leiden”.

Jan Nauta – Directeur

“Standaard trainingen volstaan vaak niet, de maatwerkaanpak van ASBR heeft ons al meermalen verder geholpen. ASBR denkt slagvaardig mee over een passende oplossing. Klantgericht en professioneel”

Iris Tuinder – Manager HR

“In de tijdgeest van e-coaching en vluchtige contacten hecht ASBR blijvend aan face-to-face contact bij een ingrijpende gebeurtenis als baanverlies. Dat is ASBR”

René Wiltink – Adviseur RvB

"ASBR is voor ons reeds lange tijd partner op het gebied van werving en selectie, organisatie-advies en assessments. Hun werkwijze onderscheidt zich door betrokkenheid en het pro-actief meedenken".

Hans Wortelboer - Alg. Directeur

“Praktisch en allround HR, ASBR wist zich in korte tijd goed in te leven. Wij hebben de diensten van ASBR al bij meerderen aanbevolen".

Christel Werkman - Directeur

“Jarenlange ervaring met ASBR: ze zijn snel, deskundig en zeer klantgericht. Door echte interesse in onze organisatie kunnen ze snel schakelen en met goede adviezen komen”.

Arend Bierman - HR Adviseur

"De selectieprocedure voor een Technisch Directeur via ASBR verliep bijzonder professioneel en vlot. Een goede match!"

Herman Legtenberg - Technisch Dir

"ASBR is onze trouwe partner in HR advies. Wij laten standaard onze nieuwe medewerkers een assessment afnemen bij ASBR; “goed getest werkt het best”!"

Monique Quanjel

"Organisatiesensitiviteit, adequate aanpak en inhoudsdeskundigheid typeren ASBR. Ze kennen onze business, dat merk je in de kwaliteit van de brede HR dienstverlening."

Jos van der Vegt - HR Manager

“Prettig samengewerkt met ASBR bij de werving en selectie van een nieuw MT lid. Ze denken mee, brengen verdieping en weten snel te schakelen.”

Pascal Comino – HR Manager

"ASBR Compaz; heldere analyse van onderzoeksvraag en gevarieerd assessmentprogramma op maat."

Heleen Bloemen - HR adviseur

"De loopbaantraining Arbeidsmarktklaar in 4 dagen heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen verbeterpunten. Ik heb de training als zeer praktisch en nuttig ervaren.”

Robert Scholte – Service Manager