ASBR Centaur

ASBR is leidend en innovatief in persoonlijke ontwikkeling en carrièreplanning. Binnen onze businessunits ASBR Compaz en ASBR YouManagement zijn 20 bevlogen specialisten werkzaam. We hebben eigen locaties in Groningen, Hoogezand, Eelde en Zwolle. Uitvoeringslocaties hebben we onder andere in Utrecht, Amersfoort, Leeuwarden, Emmen en Enschede.

Ons bedrijf kent haar oorsprong in 1991. In april 2010 werd het tijd voor een herpositionering. Hierbij hebben wij gekozen voor de naam ASBR die staat voor onze kernwaarden, Ambition, Skills, Brains en Resources.

De visie van ASBR is dat competente en bevlogen medewerkers de sleutel zijn tot het succes van iedere organisatie. Van organisaties en van medewerkers wordt gevraagd zich telkens aan te passen aan een voortdurend veranderende toekomst. Een toekomst waarin iedere medewerker eigenaar is van zijn eigen ontwikkeling en carrière. Dit kan alleen als medewerkers regie mogen nemen en HR development volledig is opgenomen als strategisch onderdeel van het organisatiebeleid. Pas dan wordt een integrale en duurzame verbinding gemaakt tussen strategie, organisatie en medewerker. Dat is wat ASBR realiseert. Wij willen leidend en innovatief zijn in persoonlijke ontwikkeling en carrièreplanning!

Edwin Klomp, Algemeen Directeur