In je leven gebeuren wel eens dingen die een grote impact op je hebben. Ontslag is daar een voorbeeld van. Het zal je maar gebeuren, ineens krijg je te horen dat je wordt ontslagen. Het kan om economische redenen zijn, maar het kan ook zijn dat het komt door het persoonlijk functioneren. Wat de reden ook is, het is altijd vervelend om dat te horen. Als er ontslag dreigt, doe je er goed aan om contact op te nemen met ASBR. Er wordt een traject gestart waardoor je jezelf leert uiten en je gevoelens leert delen tijdens de outplacement Zwolle.

Traject outplacement Zwolle

De outplacement Zwolle van ASBR wordt opgestart wanneer je hier behoefte aan hebt. Het kan zijn dat je net te horen hebt gekregen dat je wordt ontslagen. Je zit er even helemaal doorheen, je bent onzeker, maar ook boos, je twijfelt aan je toekomst en je eigen talenten. Trek op tijd aan de bel! Goede en gerichte persoonlijke begeleiding kan je helpen! Je leert je emoties te uiten en te delen. Je gaat op zoek naar een nieuw perspectief op jezelf en op je loopbaan.

Maatwerk bij ASBR

Bij ASBR kies je altijd voor maatwerk, hierbij staan de specifieke behoeften van diegene die ontslagen is of wordt centraal. Je kunt bij ASBR zelf een traject samenstellen (modulair) of je kiest voor het doorlopen van een volledig outplacementtraject (volledig). Er geldt voor deze trajecten dat de professionals met je mee kijken om zaken helder te krijgen en zo kijk jij weer positief naar de toekomst! Als je vragen hebt over het traject of je wil kennismaken met onze begeleider, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!