Dreigt er ontslag? Zorg er dan voor dat je gebruik maakt van outplacement Groningen van ASBR. OP de werkvloer kunnen zich gebeurtenissen voordoen die veel impact hebben op je leven. Een van deze gebeurtenissen is ontslag. Wanneer dat je te horen krijgt dat je ontslagen wordt, krijg je te maken met een turbulente periode. Veel onzekerheid, wantrouwen en misschien ook wel woede. Je twijfelt aan je eigen talenten en de toekomst. Het blijft altijd vervelend om te horen dat je ontslagen wordt, zeker wanneer het zomaar uit de lucht komt vallen.

Gerichte aanpak outplacement Groningen

Door gebruik te maken van outplacement Groningen, kies je voor een gerichte aanpak. Persoonlijke begeleiding is van groot belang op weg naar een nieuwe stap in je leven, op weg naar de toekomst.  Je krijgt begeleiding op verschillende gebieden, zoals met solliciteren, een CV opstellen en het voeren van een sollicitatiegesprek. Je gaat zelf op zoek naar een baan, er wordt voor jou geen baan gezocht.  Je gaat op zoek naar een nieuw perspectief op jezelf en je loopbaan. Je leert je gevoelens te uiten en te delen, en zo stoom je je klaar voor een nieuwe stap in je leven.

Meer informatie begeleiding

Als je meer wil weten over de outplacement Groningen, dan raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Wij van ASBR staan voor je klaar om alle vragen te beantwoorden om jou te begeleiding in dit traject. Maatwerk staat bij ons voorop. Het is belangrijk dat de aanpak op jouw wensen en verwachtingen wordt afgestemd. Het is een persoonlijk moment, het gaat om jou, je talenten en je wensen. De medewerkers van ASBR staan voor je klaar om je op weg te helpen naar een nieuwe stap in je toekomst.