Op reis met ASBR: persoonlijke ontwikkeling in al haar facetten.

Gepubliceerd op 24 januari 2018

Op reis met ASBR: persoonlijke ontwikkeling in al haar facetten.

“Bestemming bereikt”. Een bekend en vertrouwd geluid na een mooie, vermoeiende en/of inspirerende reis. Het geeft een voldaan gevoel. Je hebt het gehaald.

Als het gaat om jouw eigen carrière, ligt dit even anders. Je bereikt ‘slechts’ tussentijdse bestemmingen en bent op een constante ontdekkingstocht. Dit vergt telkens weer een nieuwe investering in jouw persoonlijke ontwikkeling. Soms om nieuwe ervaringen op te doen, soms om jouw zelfinzicht te vergroten, te reflecteren op jouw keuzes en/of te leren. Met ASBR als reisleider ben je op ieder moment klaar voor de toekomst en maak je gerichte stappen.

Soms hapert jouw kompas, ben je toe aan een heroriëntatie op jouw reisplan of ben je de weg gewoon even kwijt. Dat kan iedereen namelijk overkomen. Prettig om te weten dat je jouw reis niet altijd alleen hoeft te maken.

ASBR is sinds 1991 leidend en innovatief in persoonlijke ontwikkeling en carrièreplanning. Wij zijn jouw reisleider en kompas in een constante ontdekkingstocht en persoonlijke groei. Op ieder moment in jouw carrière. Of het nu gaat om ‘de ontdekking’ door middel van bijvoorbeeld een loopbaanonderzoek, ‘jouw kompas kalibreren’ om opnieuw richting te bepalen met een loopbaanpsycholoog, ‘de uitdaging’ om samen een carrière plan op te stellen of jouw talent gericht te ontwikkelen, ‘de haven’ om aanvullende trainingen / coaching te volgen en ervaringen uit te wisselen of ‘de aankomst’ waarin je ervaringen deelt en tussentijds de balans in je carrière opmaakt. Tussentijds omdat jouw reis nooit eindigt, maar ASBR je voor dat moment wel goed op weg heeft geholpen.

 

Reis jij eigenlijk al te lang alleen of wil je samen met ASBR een nieuw reisplan opstellen? Neem dan contact met ons op! De volgende aankomst op een tussentijdse bestemming ligt vaak dichterbij dan je denkt.

Ook interessant

https://www.asbr.nl/wp-content/uploads/2018/07/LoopbaanBoost2.jpeg

Zoek datgene waar je ècht blij van wordt

10 juli 2018
Geef je loopbaan een Boost.

https://www.asbr.nl/wp-content/uploads/2019/07/Dame-springend2.jpg

Light editie loopbaantraining ‘Arbeidsmarktklaar in 4 dagen’

19 juli 2019
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw loopbaan?