Onze diensten

Jouw potentieel. Jouw toekomst.

Assessments van ASBR

Assessments en psychologisch onderzoek zijn effectieve methodieken die worden gebruikt om doelgericht en objectief informatie te verzamelen over iemands capaciteiten, persoonlijkheid en vaardigheden.

Ontwikkelassessment ASBR

Jouw loopbaan. Jouw toekomst.

Loopbaanadvies van ASBR

Loopbaanadvies van ASBR is een perfect middel om zaken helder te krijgen en om opnieuw focus en richting aan te brengen in jouw loopbaan.

Loopbaanadvies

Jouw werk-naar-werk-traject. Jouw toekomst.

Outplacement van ASBR

Outplacement is van werk-naar-werk begeleiding. Als je je baan kwijtraakt of boventallig wordt verklaard of wanneer je om een andere reden nieuw werk zoekt, helpt outplacement je naar nieuw werk.

Outplacement traject

Jouw ambitie. Jouw toekomst.

Recruitment van ASBR

ASBR werft en selecteert sinds 1991 universitair en HBO geschoolde kandidaten voor directie-, management-, staf- en lijnfuncties in de regio Noord- en Midden-Nederland.

Executive search ASBR Recruitment

Jouw ontwikkeling. Jouw toekomst.

Trainingen van ASBR

Communicatie, inspiratie, leiderschap of persoonlijke effectiviteit zijn de hoofdonderwerpen van onze trainingen.

Alle trainingen zijn erop gericht om jouw effectiviteit te vergroten en zijn inspirerend, interactief en dicht bij de praktijk. Jouw persoonlijk leerdoel loopt als een rode draad door de training en vormt de input voor gerichte oefeningen. Je wisselt ervaringen uit en leert van elkaar. Lees verder voor ons trainingsaanbod of reageer voor een in-company training.

Leiderschapstrainingen van ASBR