Nu ook 70% subsidie voor (arbeidsmarkt)scholing ASBR Compaz

De provincie Groningen stelt vanaf 1 maart twee nieuwe subsidieregelingen open voor ondernemers, bedrijven, kennisinstellingen en organisaties. Het gaat om de subsidieregeling arbeidsmarktscholing waarbij ondernemers en medewerkers kort gezegd 70% van de scholingskosten (maximaal € 4.000,- per aanvraag, er zijn twee aanvragen mogelijk) gesubsidieerd kunnen krijgen. Vanuit de regeling voor stageplaatsen kan € 1.000,- of € 1.500,- worden verkregen. Het geld komt uit het zogenaamde Coronafonds, lees hier meer over alle details van de subsidiemogelijkheden.

 Door scholing te stimuleren verbetert de Groningse arbeidsmarkt. Organisaties kunnen via de nieuwe regeling maar liefst 70% van de scholingskosten vergoed krijgen tot een maximum van € 4.000,- per aanvraag. Een organisatie mag maximaal 2 keer van deze regeling gebruikmaken. Voor wat betreft deze maatregel kunt u feitelijk denken aan alle trainingen van ASBR Compaz. Trainingen van ASBR richten zich op het ontwikkelen van (nieuwe) vaardigheden en vormen hiermee de motor voor persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering. Communicatie, inspiratie, leiderschap of persoonlijke effectiviteit zijn de hoofdonderwerpen van onze trainingen. Alle trainingen zijn erop gericht om jouw effectiviteit te vergroten en zijn inspirerend, interactief en dicht bij de praktijk. Jouw persoonlijk leerdoel loopt als een rode draad door de training en vormt de input voor gerichte oefeningen. Je wisselt ervaringen uit en leert van elkaar.

 Vanzelfsprekend zijn wij zeer verheugd met deze nieuwe regelingen. Het steunt onze visie dat competente en bevlogen medewerkers de sleutel zijn tot het succes van iedere organisatie. Waarin iedere medewerker eigenaar is van zijn eigen ontwikkeling en carrière. Wij zijn graag uw inhoudelijk gesprekspartner en bespreken graag uw wensen en potentiële projecten. Grote kans dat u ook nog eens 70% subsidie kunt krijgen op onze trainingen. Wenst u eerder meer informatie of een persoonlijke toelichting? Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.