Training praktisch leidinggeven 10 mei a.s. weer van start!

De regie in handen krijgen, invloed uitoefenen, resultaten met jouw groep realiseren en het beste uit je team halen. Dat zijn de doelstellingen van onze volledig geactualiseerde training Praktisch Leidinggeven. Volledig afgestemd op de eisen die worden gesteld aan de leidinggevende anno 2017. Kortom: na de training kun je je rol als leidinggevende nog effectiever invullen. De training is hiermee uitermate geschikt voor startende leidinggevenden en leidinggevenden op MBO en HBO niveau die stappen in hun eigen ontwikkeling willen maken. Lees hier meer over de aanpak, inhoud, resultaat en kosten van de training van totaal 11 dagdelen.

Het resultaat

Als leidinggevende hebt u duidelijk inzicht in uw managementkwaliteiten. U stemt uw leiderschapsgedrag optimaal op de situatie af. U beheerst meerdere effectieve stijlen van leidinggeven. U kunt beter delegeren en mensen motiveren. U communiceert effectief met uw medewerkers, collega’s en leidinggevende. U kunt conflicten herkennen en hanteren en bent in staat overlegsituaties effectiever te begeleiden. Kortom: een onmisbare training voor elke leidinggevende!

We starten gegarandeerd

De eerstvolgende groep start gegarandeerd 10 mei aanstaande. De laatste plaatsen zijn nog beschikbaar binnen deze zogenaamde training op basis van ‘open inschrijving’. Het programma loopt tot en met oktober 2017 (klik hier voor de diverse modules en de planning van alle trainingsdata). Het praktische programma voorziet tevens in een uitgebreide intake over persoonlijke leerdoelen en tussentijdse evaluatiegesprekken op locatie. De kosten voor deze complete training bedragen € 2.545,00 ex BTW en arrangementskosten per persoon.

Interesse of vragen? Neem contact op met Johan Sinnema (Senior Trainer) via 088-1260420 of info@asbr.nl.