Lunchsessie ASBR teamontwikkeling zelfsturende teams

Succesverhalen van zelfsturende teams zijn er in overvloed. Maar er zijn evenveel voorbeelden van organisaties die terugkomen op zelfsturing of projecten voortijdig afbreken. Als de leidinggevende binnen het team komt te vervallen, dan moeten teamleden ‘ineens’ zelf de leiding nemen en elkaar aansturen. Gezamenlijk tot besluiten komen, elkaar corrigeren en feedback geven op elkaar. Andersoortige samenwerking binnen projecten. Zomaar enkele voorbeelden van nieuwe en soms moeilijke interactie tussen teamleden.

Wij helpen teams sinds jaar en dag nieuwe en effectieve vormen van zelfsturing te ontdekken en te ontwikkelen. Zodat de samenwerking optimaal verloopt en teamleden op betekenisvolle wijze resultaten bereiken. De basis voor een succesvolle implementatie en een vliegwiel voor verdere ontwikkeling van het team. Wat hebben teams nu nodig om van zelfsturing een succes te maken? Graag delen wij onze kennis en ervaring in een lunchsessie op donderdag 19 september aanstaande van 11:30 uur tot 13:30 uur op ons kantoor te Hoogezand. Kosteloos voor (potentiële) relaties, omdat we onze ervaringen en best practice graag delen.

Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp en benieuwd naar de succes- en faalfactoren? Aanmelden kan hieronder. De interactieve sessie zal worden begeleid door Nele Manheim, organisatiepsycholoog binnen ASBR Compaz en gepromoveerd aan de Rijksuniversiteit Groningen op leiderschap in teams. Binnen interventies dagelijks gebruikmakend van de nieuwste wetenschappelijke kennis om organisaties, teams en leidinggevenden écht stappen te laten maken.

Aanmelding lunchsessie ASBR teamontwikkeling zelfsturende teams 19 september 2019

Aanmelding lunchsessie ASBR teamontwikkeling zelfsturende teams 19 september 2019