Als je op zoek bent naar aan loopbaancoach Leeuwarden, dan hebben we goed nieuws voor je. Je hoeft namelijk niet meer verder te zoeken want bij ASBR ben je aan het juiste adres. Wanneer je te maken krijgt met ontwikkelingen op je werk, is het belangrijk dat je inzicht hebt in waar je tegenaan loopt, wat je talenten en je valkuilen zijn en wat je graag wil bereiken. Misschien bevalt je huidige functie niet en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging. De coach van ASBR kan ervoor zorgen dat je inzicht krijgt in jezelf.

Veranderingen komen we allemaal tegen

Iedereen komt veranderingen tegen in zijn of haar leven, zowel privé als op het werk. Maar hoe ga je er mee om? Zorg dat je meer zicht en grip op jezelf krijgt met de loopbaancoaching Leeuwarden. Je leert je eigen talenten kennen en je krijgt zicht op je carrière. Wil je personal coaching en je in je bewustzijn verdiepen en dit vergroten? Of wil je loopbaancoaching en keuzes leren maken voor je loopbaan? Bij ASBR ben je aan het juiste adres voor deze en andere vormen van coaching.

ASBR helpt

Eigen talenten ontdekken, ontwikkelingen zichtbaar maken in je carrière, vanaf nu staan de coaches van ASBR  voor je klaar. Ontdek nu waar jouw wensen en verwachtingen liggen en maak deze bespreekbaar. Voor meer informatie kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met de loopbaancoach Leeuwarden en word je geïnformeerd over de mogelijkheden.  Er kan ook een afspraak in worden gepland en zo kun je nog sneller beginnen met jouw ontwikkelingen! Wij horen het graag van je wanneer wij je kunnen helpen en staan klaar voor al je vragen!