Je bent als werknemer continu in ontwikkeling. Toch kan het zijn dat je een gevoel merkt van onrust als je aan het werk bent. Als je dat ook ervaart, kan een loopbaancoach Groningen van ASBR je helpen. Je krijgt hierdoor weer zicht en grip op jezelf. Maar ook op je talenten en je carrière. Het kan altijd zijn dat je het even niet meer ziet zitten, maar daar kun je nu wat aan doen!

Waarom een loopbaancoach Groningen?

De loopbaancoach Groningen kan je helpen om jezelf weer echt te leren kennen. Van daaruit stap je een nieuw en fris perspectief in en ga je stappen zetten. Door te kiezen voor een coach, ga je samen op zoek naar je talenten en breng je je wensen in kaart. Je leert ook stappen zetten hoe je deze wensen in vervulling kunt laten gaan. In totaal zijn er drie vormen van coaching te onderscheiden:

  • Personal coaching: Bij deze vorm van coaching krijg je hulp om je bewustzijn te verdiepen en te vergroten.
  • Loopbaan coaching: Bij deze vorm van coaching word je geholpen om keuzes te maken voor je loopbaan.
  • Team coaching: Bij deze vorm van coaching staat de bewustwording van denk- en gedragspatronen centraal.

Meer informatie ASBR

Als je meer wil weten over de loopbaancoach Groningen, neem dan nu geheel vrijblijvend contact op met ASBR. Onze medewerker staan voor je klaar om je hierin te begeleiden, maar zullen ook je vragen beantwoorden. Plan een afspraak in en zij zullen je helpen om er achter te komen waar je wensen verwachtingen liggen en hoe je deze kunt realiseren. Start samen een traject en je voelt je binnenkort weer helemaal jezelf op de werkvloer! Aanpakken wordt echt beloond!