LoopbaanBoost-nieuw

Geef je loopbaan een Boost

GEEF JE LOOPBAAN EEN BOOST EN GA MEE OP REIS

Heb jij het gevoel dat je meer kan? Zit je al langer niet echt meer op je plek? Ben je op zoek naar een baan met een betere privé-werk balans of wil jij om een andere reden op een laagdrempelige en doelgerichte manier richting geven aan jouw loopbaan?

Soms heb je het gevoel dat je stilstaat. Dat er iets moet gebeuren in je loopbaan. Je wilt “op reis”, op naar een nieuwe bestemming. Je weet soms niet helemaal waar je naar toe wilt, soms is je bestemming al wel duidelijk maar weet je niet de juiste weg te vinden om er te komen.

De LoopbaanBoost van ASBR geeft je de ruimte om, onder begeleiding van onze loopbaanadviseurs, je eigen bestemming te formuleren en je persoonlijk loopbaanplan op te stellen, geheel naar eigen wens, geheel op maat.

 

Zelfonderzoek

De LoopbaanBoost begint met een zelfonderzoek. Samen met jouw loopbaanadviseur ga je jouw reisdoel bepalen. De loopbaanadviseur geeft je een realistisch beeld over mogelijke bestemmingen. Vragen komen op je af zoals: Heb je al duidelijk waar je heen wilt? Hoeveel tijd heb je? Wat is je budget? Wat heb je al ondernomen? Uiteindelijk wil jij een helder antwoord krijgen op jouw vragen. Immers, een loopbaanreis dient weloverwogen en SMART te zijn.

Richting bepalen

Vanuit de resultaten uit het zelfonderzoek wordt een persoonlijke loopbaan roadmap opgesteld. In deze roadmap staat; wie ben je, wat kan je, wat wil je en welke loopbaanmogelijkheden zijn er voor jou. Deze loopbaan roadmap is richtinggevend op je verdere  loopbaanreis.

Je gaat op reis!

Nu de route duidelijk is waarlangs je wilt reizen, is het zaak om een effectief en duurzaam traject met bijbehorende middelen te kiezen om je bestemming te bereiken, natuurlijk passend bij jouw persoonlijke budget.  Je stelt, onder begeleiding van je loopbaancoach, een loopbaanplan op met daarin loopbaandoelen voor zowel de korte maar ook voor de lange termijn.

De bestemming

Na een goede voorbereiding kan je beginnen met je eigen reis die je op je eigen tempo gaat realiseren waarbij jou loopbaanadviseur als reisleider fungeert op de route die je gaat volgen. Soms heb je een “vervoermiddel” of instrument(en) nodig als ondersteuning om je doel te bereiken, iedereen legt de route op eigen wijze af. Doel: straks zo effectief en duurzaam mogelijk aankomen op je bestemming.

Resultaat

Na de LoopbaanBoost heb jij:

  • Antwoord weten te formuleren op vragen als: “Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Wat vind ik nu echt belangrijk?”
  • Een gefundeerd persoonlijk loopbaanplan opgesteld, gebaseerd op grondig zelfonderzoek, waarin zowel jouw loopbaandoelen op lange termijn alsook concrete korte termijn acties zijn benoemd.
  • Concrete handvatten gekregen waarmee jij zelf gericht sturing kan geven aan jouw loopbaan, doordat jij een compact en effectief proces van bewustwording en vermeerdering van zelfkennis hebt doorlopen.

Kenmerken van de LoopbaanBoost van ASBR

  • Je wordt op een betrokken, enthousiaste en informele manier doelgericht begeleidt door ervaring loopbaancoaches en/of erkende psychologen.
  • Wij maken uitsluitend en alleen gebruik van valide onderzoeksinstrumenten.
  • Je ontvangt veelzijdige opdrachten en krijgt gerichte feedback.
  • Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke behoeftes.

Kosten

De LoopbaanBoost is altijd maatwerk. Er is echter een Boost voor nagenoeg ieder budget. Al voor € 895,- kun jij bij ASBR je loopbaan een flinke Boost geven.

 

Geef je loopbaan een Boost!

Wil jij ook in actie komen en je loopbaan een Boost geven?

Neem vrijblijvend contact met ons op en plan je vrijblijvende intakegesprek.

review bulletpoint container image review bulletpoint container image

Nieuwe inzichten

“Ik kreeg nieuwe inzichten en heb geleerd hoe ik valkuilen kan vermijden en kwaliteiten beter kan inzetten.”
Arjen Bottema - Risicomanager
Rabobank
review bulletpoint container image review bulletpoint container image

Maatwerk

"De maatwerkaanpak van ASBR heeft ons al meermalen verder geholpen".
Iris Tuinder – Manager HR
Seatrade Groningen
review bulletpoint container image review bulletpoint container image

Inzicht in ontwikkeling

"ASBR gaf mij èn de medewerkers net dat inzicht om ontwikkeling weer in goede banen te leiden”.
Jan Nauta – Directeur
HOMIJ
review bulletpoint container image review bulletpoint container image

Duidelijke rapportage

"Duidelijke rapportage en inzicht in mijn kwaliteiten en ontwikkel-mogelijkheden".
Jaap Hansen - CvB
SOOOG