Toe aan een nieuwe uitdaging!

Soms kun je een vaag onbestemd gevoel hebben over je werk en je loopbaan. Je hebt wel ambities maar weet niet welke kant het op moet. Het kan ook zijn dat er zaken veranderen binnen de organisatie waar je voor werkt. De situatie dwingt je dan om je opnieuw op je loopbaan te oriënteren. De LoopbaanBoost van ASBR helpt je verder en is er voor iedereen die op een laagdrempelige manier stil wil staan bij de eigen loopbaan en andere, betere keuzes wil maken. De LoopbaanBoost van ASBR is compact, verhelderend en zeer effectief. Voor iedereen die gas wil geven in de juiste richting.

LoopbaanBoost: creëer nieuwe energie en inzichten

Hoe ziet de LoopbaanBoost van ASBR eruit?

De LoopbaanBoost van ASBR is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in een functie op HBO- of  academisch niveau. Je kunt zowel individueel als groepsgewijs deelnemen aan de LoopbaanBoost van ASBR. De basis voor elke LoopbaanBoost is grondig zelfonderzoek. In de eerste sessies wordt hier veel aandacht aan besteed. Via gerichte vragen worden je sterktes, zwaktes, kwaliteiten, valkuilen, interesses, drijfveren en de gewenste werkomstandigheden in kaart gebracht.

Zodra duidelijk is waar je kwaliteiten liggen en welke werkomgeving je nodig hebt om je ambities waar te kunnen maken, ga je kijken naar ‘hoe’ en ‘waar’ je dit kunt vinden. De resultaten van je zelfonderzoek worden vertaald naar jouw loopbaanplan. Dit is een persoonlijk profiel dat een helder zicht biedt op jouw kwaliteiten en behoeften. In dit loopbaanplan staan ook je persoonlijke loopbaandoelen, voor korte- en lange termijn.