Ben je op zoek naar loopbaanbegeleiding Groningen? ASBR helpt je om het beste uit jezelf te halen. Ben je momenteel gelukkig met je huidige baan en functie, of zijn er dingen die anders mogen of misschien wel moeten? Bij de meeste mensen is het zo dat ze ergens tegenaan lopen en wel wat anders willen. Vaak wordt er op het werk netjes gedaan wat er van je wordt gevraagd. Maar wat doe je als dat je niet meer bevalt? Ga je dan door en frustreer je je er aan of maak je het bespreekbaar? Stel jezelf eens de vraag, waarom ga ik door als het me niet meer bevalt?

Loopbaanbegeleiding gaat je helpen

De loopbaanbegeleiding in Groningen van ASBR gaat jou helpen om de zaken allemaal helder te krijgen. Je gaat met een frisse blik vormgeven aan je toekomst, hoe?

  • Nadenken over waar je nu staat en wat de beste volgende stap is in je loopbaan.
  • Nagaan wat je echte talenten zijn.
  • Je leert een goed plan te maken voor je loopbaan.
  • Welke voorwaarden gelden er om je talenten echt tot hun recht te laten komen?
  • Wat wil je nu echt bereiken met je loopbaan?
  • Hoe kun je je verder ontwikkelen in je huidige functie?

Deze en vele andere vragen en ontwerpen komen aan bod tijdens jouw loopbaangesprekken.

Vragen over onze coaching

Als je meer wil weten over wat de loopbaanbegeleiding in Groningen je kan bieden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Wij helpen je graag tijdens je loopbaan om te ontdekken wat je wil bereiken en hoe je dat kunt bereiken. Voor meer informatie kunnen onze loopbaancoaches contact met je opnemen en een afspraak met je plannen!