Ben je op zoek naar loopbaanadvies? Zoek dan niet verder, maak bekijk eens wat wij van ASBR voor je kunnen betekenen. Soms kom je er even niet uit wat je nu wil. Je vindt je huidige functie wel leuk, maar je mist iets. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar wat wil je precies? Het is goed om eens te praten over wat je nu wil bereiken, hoe je dat kunt bereiken en waar je nu tegenaan loopt. Inzicht in je eigen talenten en je valkuilen kunnen je daarbij helpen. De coaches van ASBR kunnen je daarbij helpen en gaan graag met je in gesprek om inzichtelijk te maken wat de mogelijkheden zijn.

Waarom loopbaanadvies?

Bij loopbaanadvies kun je advies krijgen over je huidige loopbaan. Denk hierbij aan vragen als:

  • Wat voor werk doe je nu?
  • Waar loop je tegenaan?
  • Wat mis je?
  • Wat zou je graag willen bereiken?
  • Welke talenten heb je?

Het is goed om een beeld te krijgen van de huidige situatie, van daaruit kan de loopbaancoach je helpen en samen met jou kijken naar de kansen. Er ligt een hele wereld voor je open, maar het is belangrijk om eerst te weten wat je wil!

Afspraak maken

Een afspraak maken is bij ASBR zo geregeld. Heb je vragen over loopbaanadvies of wil je graag meer weten? Neem dan nu geheel  vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar en zetten je graag op het goede spoor met denken. Je gaat het uiteindelijk allemaal zelf doen, maar het is prettig om tips te krijgen zodat je de juiste kant op wordt gestuurd om je doelen te bereiken. Zet die stap vandaag nog en neem nu contact met ons op.