Loopbaanadvies, assessments en ontwikkeladvies via ASBR subsidiabel

In het kader van een leven lang leren en ontwikkelen, heeft de overheid een nieuw – zeer interessant – initiatief gelanceerd! MKB bedrijven in heel Nederland kunnen 60% of 80% subsidie krijgen op een groot deel van de diensten van ASBR. Alle instrumenten op het gebeid van loopbaanontwikkeling worden vanaf 2 maart 2020 subsidiabel, denk aan het inzichtelijk maken van de scholingsbehoefte, loopbaan- of ontwikkeladviezen voor individuele werknemers of het ondersteunen en begeleiden bij het ontwikkelen van methodieken als ‘training on the job’, taakroulatie of mentorschap. Vanaf minimaal Euro 5.000,- aan externe kosten komt u al in aanmerking. De maximale subsidie bedraagt bijna Euro 25.000,-. De komende 4 jaren zullen er jaarlijks ettelijke miljoenen beschikbaar komen in het kader van de zogenaamde SLIM regeling (Stimuleringsregeling voor Leren en Ontwikkelen).

MKB ondernemingen kunnen in 2020 gedurende twee aanvraagtijdvakken aanvragen indienen, namelijk van 2 maart 2020 t/m 31 maart 2020 en van 1 september 2020 t/m 30 september 2020. Het doel is een bijdrage te leveren aan initiatieven in het MKB en specifiek grootbedrijven in de landbouw-, horeca- of recreatiesector, gericht op het stimuleren van een leven lang ontwikkelen (LLO).

Vanzelfsprekend zijn wij zeer verheugd met deze stimuleringsregeling. Het steunt onze visie dat competente en bevlogen medewerkers de sleutel zijn tot het succes van iedere organisatie, waarin iedere medewerker eigenaar is van zijn eigen ontwikkeling en carrière. Wij zijn graag uw inhoudelijk gesprekspartner en bespreken graag uw wensen en potentiele projecten. Grote kans dat u ook nog eens 60% of 80% subsidie kunt krijgen op onze loopbaanadviezen en testen/assessments.

Wenst u eerder meer informatie of een persoonlijke toelichting? Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.