Leiderschapstrainingen ASBR

Gepubliceerd op 14 februari 2024

Leiderschapstrainingen 'Praktisch Leidinggeven' en 'Coachend en Inspirerend Leiderschap'.

Met onze leiderschapstrainingen, op basis van open inschrijving, geven wij onder andere vorm en inhoud aan innovatieve persoonlijke ontwikkeling en carrièreplanning. Als hedendaagse teamleider, manager of projectleider wordt er namelijk nogal wat van je gevraagd! Met de leergangen “Praktisch Leidinggeven” en “Coachend en Inspirerend Leiderschap” brengt ASBR organisaties en mensen al decennia lang in beweging.

De trainingen zijn bedoeld voor leidinggevenden die aan de slag willen met hun eigen leiderschapskwaliteiten en/of verdieping willen aanbrengen. Jouw succes als moderne leidinggevende hangt namelijk voor een groot deel af van je eigen aanpak, ontwikkeling en vaardigheden. We nemen je aan de hand van de nieuwste en modernste inzichten mee om sterker te worden. Om nog beter te kunnen aansluiten bij de eisen die aan een moderne (coachend) leidinggevende worden gesteld.

Inspirerend, interactief, dichtbij de praktijk en met veel aandacht voor de individuele leerbehoefte van de deelnemers. Zo laten de sterk vernieuwde trainingen ‘Praktisch Leidinggeven’ en ‘Coachend en Inspirerend Leiderschap’ van ASBR Compaz zich kenmerken. Naast korte theoretische inleidingen staat jouw eigen praktijkervaring centraal. Het vormt de basis voor de oefeningen tijdens de trainingen. Zeer waardevol is ook het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers, de rollenspelen met professionele acteurs, de online leeromgeving en vele contactmomenten.

Theorie, praktijk en eigen casuïstiek gaan hand in hand
Door de combinatie van blokken theorie, interactie in de groep en jouw eigen praktijkcasussen ga je echte stappen maken. Weet je het even niet meer? Je staat gedurende de training zonder meerkosten in nauw contact met de trainer, onder andere via onze online leeromgeving. Soms is een telefoontje genoeg, soms heb je een vraag die per mail kan worden opgelost óf jullie besluiten een video call in te plannen. We zijn er voor jou!

De trainingen zullen plaatsvinden op onze eigen trainingslocatie in Eelde. De kosten voor deze complete training bedragen € 2.195,- voor de training Praktisch Leidinggeven en € 2.645,- voor de training Coachend en Inspirerend Leiderschap (ex BTW) per persoon.

Wil je meer informatie over één van onze leiderschapstrainingen of wil je weten wanneer de eerstvolgende groep van start gaat? Neem contact met ons op.