Leiderschapstrainingen ASBR

Gepubliceerd op 21 mei 2024

LEIDERSCHAPSTRAININGEN 'PRAKTISCH LEIDINGGEVEN' EN 'COACHEND EN INSPIREREND LEIDERSCHAP': INSCHRIJVING NAJAARSGROEPEN GEOPEND!

Met onze leiderschapstrainingen, op basis van open inschrijving, geven wij onder andere vorm en inhoud aan innovatieve persoonlijke ontwikkeling en carrièreplanning. Voor diverse trainingen zijn de najaarsgroepen 2024 weer gepland. Met de leergangen “Praktisch Leidinggeven” en “Coachend en Inspirerend Leiderschap” zien we zowel startende managers als ervaren leidinggevenden loopbaanstappen maken en teams groeien. De data voor de eerstvolgende trainingen op basis van open inschrijving zijn inmiddels bekend.

  • Praktisch leidinggeven: 25 september, 18 oktober, 6 november en 29 november 2024.
  • Coachend en Inspirerend leiderschap: 12 september, 21 oktober, 20 november en 19 december 2024 (individuele eindgesprekken).

De trainingen zijn bedoeld voor leidinggevenden die aan de slag willen met hun eigen leiderschapskwaliteiten en/of verdieping willen aanbrengen. Jouw succes als moderne leidinggevende hangt namelijk voor een groot deel af van je eigen aanpak, ontwikkeling en vaardigheden. We nemen je aan de hand van de nieuwste en modernste inzichten mee om sterker te worden. Om nog beter te kunnen aansluiten bij de eisen die aan een moderne (coachend) leidinggevende worden gesteld.

Inspirerend, interactief, dichtbij de praktijk en met veel aandacht voor de individuele leerbehoefte van de deelnemers. Zo laten de sterk vernieuwde trainingen ‘Praktisch Leidinggeven’ en ‘Coachend en Inspirerend Leiderschap’ van ASBR Compaz zich kenmerken. Naast korte theoretische inleidingen staat jouw eigen praktijkervaring centraal. Het vormt de basis voor de oefeningen tijdens de trainingen. Zeer waardevol is ook het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers uit diverse sectoren, de rollenspelen met professionele trainingsacteurs, de eigen online ASBR leer- en testomgeving en vele contactmomenten.

Theorie, praktijk en eigen casuïstiek versnellen jouw ontwikkeling
Door de combinatie van blokken theorie, interactie in de groep en jouw eigen praktijkcasussen ga je echte stappen maken. Weet je het even niet meer? Je staat gedurende de training zonder meerkosten in nauw contact met de trainer, onder andere via onze de online ASBR leeromgeving. Soms is een telefoontje genoeg, soms heb je een vraag die per mail kan worden opgelost óf jullie besluiten een video call in te plannen. We zijn er voor jou!

De trainingen zullen plaatsvinden op onze eigen trainingslocatie in Eelde. De kosten voor deze complete training bedragen € 2.195,- voor de training Praktisch Leidinggeven en € 2.645,- voor de training Coachend en Inspirerend Leiderschap (ex BTW) per persoon.

Wil je meer informatie over één van onze leiderschapstrainingen of wil je meer weten voordat je aan jouw eigen ontwikkeling gaat werken? Neem contact met ons op.