Leiderschapsontwikkeling via ASBR; inschrijving vierde groep training Praktisch Leidinggeven 2022 nu geopend!

Wij hebben de afgelopen periode niet stil gezeten. Bijna al onze HR diensten zijn ondertussen weer verder geïnnoveerd, gedigitaliseerd en opnieuw aangepast aan de eisen van de huidige tijd. Als je pretendeert om leidend en innovatief te zijn dan schept dat verplichtingen. Onze vernieuwde training ‘Praktisch Leiderschap’ is hier zo’n voorbeeld van. We starten direct na de zomer, namelijk op 18 oktober met de vierde groep van 2022.

We zien steeds meer kandidaten regie nemen in hun eigen loopbaanontwikkeling. Of het nu gaat om een loopbaanonderzoek, individuele coaching, assessment of een training, het besef lijkt definitief doorgedrongen dat een leven lang leren werkt! Uiteraard juichen we dit toe, omdat we bij ASBR de stellige overtuiging hebben en altijd hebben gehad dat bevlogen en competente medewerkers de sleutel zijn tot het succes. Dat iedere medewerker eigenaar is van zijn eigen ontwikkeling en carrière.

Met onze leiderschapstrainingen geven wij onder andere vorm en inhoud aan innovatieve persoonlijke ontwikkeling en carrièreplanning. Als hedendaagse teamleider, manager of projectleider wordt er namelijk nogal wat van je gevraagd! Met de leergangen Praktisch Leidinggeven en Coachend en Inspirerend Leiderschap brengt ASBR organisaties en mensen onder andere in beweging. Op dit moment draaien er nog de nodige groepen en zijn we tevens druk doende diverse in-company trajecten vorm en inhoud te geven.

We plannen dus alweer vooruit. De eerstvolgende (vierde) groep op basis van open inschrijving voor Praktisch Leidinggeven voor 2022 staat ondertussen gepland, je kunt je vanaf nu zelfs al inschrijven! De training is bedoeld voor leidinggevenden die aan de slag willen met hun eigen leiderschapskwaliteiten. Jouw succes als moderne leidinggevende hangt namelijk voor een groot deel af van je eigen aanpak, ontwikkeling en vaardigheden. We nemen je aan de hand van de nieuwste en modernste inzichten mee om sterker te worden. Om nog beter te kunnen aansluiten bij de eisen die aan een moderne leidinggevende worden gesteld.

Inspirerend, interactief, dichtbij de praktijk en met veel aandacht voor de individuele leerbehoefte van de deelnemers. Zo laat de sterk vernieuwde training ‘Praktisch Leidinggeven’ van ASBR Compaz zich kenmerken. Naast korte theoretische inleidingen staat jouw eigen praktijkervaring centraal. Het vormt de basis voor de oefeningen tijdens de training. Zeer waardevol is ook het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers en de online contactmomenten.

Theorie, praktijk en eigen casuïstiek gaan hand in hand
Je maakt op een laagdrempelige en interactieve manier kennis met verschillende aspecten van leiderschap. Door de combinatie van blokken theorie, interactie in de groep en jouw eigen praktijkcasussen ga je echte stappen maken. Weet je het even niet meer? Je staat gedurende de training zonder meerkosten in nauw contact met de trainer. Soms is een telefoontje genoeg, soms heb je een vraag die per mail kan worden opgelost óf jullie besluiten een video call in te plannen. We zijn er voor jou!

De garantie van ASBR
We gaan voor resultaat! Het volgende mag je na afronding gegarandeerd van de training verwachten:

  • Je kent je persoonlijke leiderschapsstijl en de daarbij behorende kernwaarden, kwaliteiten en valkuilen.
  • Je bent in staat meerdere stijlen van leidinggeven te herkennen en toe te passen waardoor je in
    verschillende situaties je aanpak (nog) effectiever kunt inzetten.
  • Je kunt effectief communiceren met jouw team en andere belanghebbenden en daarmee de situatie positief beïnvloeden.
  • Je kunt medewerkers motiveren, tot ontwikkeling brengen en hebt coachende vaardigheden ontwikkeld.
  • Je kunt omgaan met lastige (conflict)situaties en je gedrag bewust kiezen.

Ik heb belangstelling

De eerstvolgende groep start februari 2022. Er zijn nog plaatsen beschikbaar binnen de derde / extra groep op basis van ‘open inschrijving’ die gegarandeerd van start gaat!

Cursusdata groep 1 2022: 9 februari, 2 maart, 25 maart, 14 april 2022 = VOL

Cursusdata groep 2 2022: 18 februari, 8 maart, 30 maart, 14 april 2022 = VOL

Cursusdata groep 3 2022: 5 april, 22 april, 12 mei, 24 mei 2022  = VOL

Cursusdata groep 4 2022: 18 oktober, 4 november, 28 november en 13 december 2022

Check: Productsheet PLG 2022 najaarstraining voor de diverse modules en de planning van alle trainingsdata.

De trainingen zullen plaatsvinden op onze eigen trainingslocatie in Eelde, waar we alle (hygiëne)regels rondom corona maximaal naleven en respecteren.  De kosten voor deze complete training bedragen € 2.195,- ex BTW per persoon.

Direct opgeven of vragen?
NASCHRIFT: Door het grote aantal aanmeldingen is ook de derde groep ondertussen helemaal volgeboekt. Wil je opgeven voor groep 4 dit najaar? Vul dan onderstaand formulier in. Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via 088-1260420 of info@asbr.nl.

Aanmelding training Praktisch Leidinggeven