Kosteloos ontwikkeladvies via ASBR nu voor iedereen mogelijk!

 

    • Ontwikkeladvies voor jou; werkend, zelfstandig, ZZP-er of werkzoekend.
    • Inclusief een persoonlijke arbeidsmarktscan.
    • Géén kosten, volledig gesubsidieerd door Ministerie van SoZaWe.
    • Meld je snel aan zolang er nog budget is!

 

Alle werkenden en werkzoekenden in Nederland kunnen sinds deze maand kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur van ASBR Compaz. Daar waar de regeling vorig jaar alleen voor 45+ open stond, kan vanaf nu iedereen (werkend dan wel werkloos) boven de 18 jaar gebruikmaken van gratis begeleiding door de gekwalificeerde loopbaanadviseurs van ASBR. Vraag snel een kosteloos traject ter waarde van € 700,- aan. 

Landelijk kunnen er door het budget van € 14 miljoen slechts 20.000 personen gebruikmaken van deze extra faciliteit van minister Koolmees. Formeel kun je tot 31 december 2020 subsidie aan laten vragen, maar de verwachting is dat het budget eerder is uitgeput. Geen zorgen. Wij vragen na jouw aanmelding vanuit ASBR de subsidie voor het traject direct aan en regelen alle administratieve vereisten voor je, zodat jij je kunt richten op jouw loopbaanplan! Naast de arbeidsmarktscan heb je een aantal meetings en contactmomenten met jouw coach. In fysieke sessies op een van onze kantoren en/of met video-calls. Net wat het beste bij jouw situatie en wensen past. 

Het gratis ontwikkeladvies richt zich kort gezegd op het in kaart brengen van de arbeidsmarktkansen die er in en na deze (corona)crisis zijn. Voor zowel de korte alsook de lange termijn. Ook kunnen de ASBR loopbaanadviseurs kandidaten ondersteunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk. Aan het einde van het traject van vier uren krijgt jjouw eigen ontwikkelplan mee. Het zal jouw arbeidsmarktpositie in kaart brengen en je door de situatieschets helpen om de vragen ‘Wie ben ik?, Wat kan ik? en Wat wil ik?’ te kunnen beantwoorden.  

Met de mogelijkheid om kosteloos een ontwikkeladvies via ASBR te volgen is het programma ‘NL Leert Door definitief uit de startblokken. Het programma helpt werkenden en werkzoekenden zich voor te bereiden op veranderingen op de arbeidsmarkt aan de hand van kosteloze ontwikkeladviezen en online scholing. De mogelijkheid tot online scholing zal later in 2020 open worden gesteld. Het kabinet stelt voor beide mogelijkheden in totaal € 50 miljoen beschikbaar. 

Update 02-09-2020 – BUDGET ONTWIKKELADVIES NU AL VOORTIJDIG OVERSCHREDEN – Alle werkenden en werkzoekenden in Nederland konden sinds vorige maand kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen. Onder andere voor begeleiding door een gekwalificeerde loopbaanadviseur van ASBR Compaz. Er was landelijk zoals verwacht zeer veel belangstelling. Het totale budget van € 14 miljoen (20.000 personen) is reeds vergeven maakte minister Koolmees 2 september bekend. Gelukkig kunnen wij aan de slag met tientallen kandidaten waar we tijdig budget voor realiseerden. Wil je toch ook ‘gewoon’ regie nemen in jouw loopbaan? Kijk dan eens op www.LoopbaanBoost.nl van ASBR b.v. voor andere zeer betaalbare oplossingen. Het hele bericht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid lees hier: https://lnkd.in/gvdegur