Inschrijving trainingen “Praktisch Leidinggeven” en “Coachend en Inspirerend Leiderschap” 2023 nu geopend!!

Wij hebben de afgelopen periode niet stil gezeten. Bijna al onze HR diensten zijn ook in 2022 weer verder geïnnoveerd, gedigitaliseerd en opnieuw aangepast aan de eisen van de huidige tijd. Als je pretendeert om leidend en innovatief te zijn dan schept dat verplichtingen. Onze trainingen ‘Praktisch Leidinggeven’ en ‘Coachend en Inspirerend Leiderschap’ zijn hier voorbeelden van.

Met onze leiderschapstrainingen geven wij onder andere vorm en inhoud aan innovatieve persoonlijke ontwikkeling en carrièreplanning. Als hedendaagse teamleider, manager of projectleider wordt er namelijk nogal wat van je gevraagd! Met de leergangen Praktisch Leidinggeven en Coachend en Inspirerend Leiderschap brengt ASBR organisaties en mensen in beweging. Op dit moment draaien er nog de nodige groepen en zijn we tevens drukdoende diverse in-company trajecten vorm en inhoud te geven. Maar we plannen vooruit!

  • De eerstvolgende groep op basis van open inschrijving voor Praktisch Leidinggeven voor 2023 staat ondertussen gepland, deze gaat op 9 maart 2023 van start. De overige cursusdata zijn 29 maart, 21 april en 11 mei 2023. Lees meer.
  • Ook onze nieuwste training ‘Coachend en Inspirerend Leiderschap’ op basis van open inschrijving hebben we gepland, deze start 15 maart (overige cursusdata zijn 4 april en 16 april). Lees meer.

Je kunt je vanaf nu weer inschrijven! Wees is snel bij, onze ervaring is dat deze trainingen snel zijn volgeboekt.

De trainingen zijn bedoeld voor leidinggevenden die aan de slag willen met hun eigen leiderschapskwaliteiten en/of verdieping willen aanbrengen. Jouw succes als moderne leidinggevende hangt namelijk voor een groot deel af van je eigen aanpak, ontwikkeling en vaardigheden. We nemen je aan de hand van de nieuwste en modernste inzichten mee om sterker te worden. Om nog beter te kunnen aansluiten bij de eisen die aan een moderne (coachend) leidinggevende worden gesteld.

Inspirerend, interactief, dichtbij de praktijk en met veel aandacht voor de individuele leerbehoefte van de deelnemers. Zo laten de sterk vernieuwde trainingen ‘Praktisch Leidinggeven’ en ‘Coachend en Inspirerend Leiderschap’ van ASBR Compaz zich kenmerken. Naast korte theoretische inleidingen staat jouw eigen praktijkervaring centraal. Het vormt de basis voor de oefeningen tijdens de trainingen. Zeer waardevol is ook het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers, de rollenspelen met professionele acteurs, de online leeromgeving en vele contactmomenten.

Theorie, praktijk en eigen casuïstiek gaan hand in hand
Door de combinatie van blokken theorie, interactie in de groep en jouw eigen praktijkcasussen ga je echte stappen maken. Weet je het even niet meer? Je staat gedurende de training zonder meerkosten in nauw contact met de trainer, onder andere via onze online leeromgeving. Soms is een telefoontje genoeg, soms heb je een vraag die per mail kan worden opgelost óf jullie besluiten een video call in te plannen. We zijn er voor jou!

Ik heb belangstelling

De trainingen zullen plaatsvinden op onze eigen trainingslocatie in Eelde. De kosten voor deze complete training bedragen € 2.195,- voor de training Praktisch Leidinggeven en € 2.645,- voor de training Coachend en Inspirerend Leiderschap (ex BTW) per persoon.