Inschrijving nieuwe groep loopbaantraining “Arbeidsmarktklaar in 4 dagen” geopend

ASBR lanceerde eerder dit jaar met succes de nieuwe loopbaantraining “Arbeidsmarktklaar in 4 dagen”. Een verkort, praktisch en actueel programma voor een ieder die zich onder professionele begeleiding binnen 6 weken arbeidsmarktklaar wil maken. Voor degene die zich wil heroriënteren op de arbeidsmarkt anno 2017 en het heft in eigen hand wil nemen. De eerste groep heeft de training inmiddels met succes afgerond. De tweede groep is op 11 mei jl. van start gegaan. In het najaar (start 21 september)  zal er nog een groep starten op basis van open inschrijving. Je kunt je dus weer inschrijven. Hoe zien onze 4 dagen eruit?

Dag 1: Motivatie en CV; ‘een goede voorbereiding is het halve werk’

Het blijft lastig om na een lange werkperiode weer actief de arbeidsmarkt te betreden. Vaak is het jaren geleden dat je dit eerder hebt gedaan. Een werkgever wil natuurlijk de beste kandidaat op de juiste plaats. Er zijn veel concurrenten op de arbeidsmarkt. Hoe krijg je je ervaring, talenten, toegevoegde waarde en ambitie het beste over de bühne? Wij gaan je hierbij helpen.

Dag 2: Social media; zichtbaarheid zorgt voor mobiliteit

Wie zich als werkzoekende niet beweegt op social media, doet niet serieus mee en mist kansen. Tijdens deze dag leer je hoe jij jezelf effectief presenteert op LinkedIn en beweegt op Twitter. Je krijgt handvatten voor een compleet, duidelijk en opvallend profiel. Ook weet je relevante netwerken aan te boren. We sluiten aan bij jouw specifieke vragen en wensen.

Dag 3: Presentatie en netwerken; ‘onderscheidend voor de dag komen’

Ongeveer de helft van alle vacatures worden ingevuld via het informele circuit of netwerken. Niet bij iedereen is netwerken een tweede natuur. We brengen voor jou relevante netwerken in kaart. Welke competenties zet je in? We gaan ook aan de slag met jouw persoonlijke pitch en alle nieuwe vormen van videosolliciteren. Het resulteert in effectieve netwerkvaardigheden en een gedegen persoonlijke pitch.

Dag 4: Sollicitatiegesprekken; dit is jouw verhaal!

Een sollicitatiegesprek geeft altijd extra spanning. Er hangt immers nogal iets van af. Voorafgaand aan de principes van sollicitatiegesprekken gaan we jouw manier van communiceren in kaart brengen. Je leert de types gesprekspartners herkennen. Het sollicitatiegesprek zelf gaan we uitvoerig behandelen, de noodzakelijke vaardigheden gaan we doornemen en oefenen.

Interesse?

Lees hier meer over ons programma, data, locatie en kosten. Vragen? Bel met Edwin Klomp (06-55194295) of vul ons contactformulier in en laat je terugbellen. Het programma ‘Arbeidsmarktklaar in 4 dagen’ geven we desgewenst ook incompany. Ook is het mogelijk in te schrijven op één of meerdere separate modules. Neem hiervoor contact met ons op voor beschikbaarheid en een prijsopgave.