Inschrijving kosteloos ontwikkeladvies per 1 december 2020 via ASBR nu al mogelijk!

  • Meld je direct aan voor een traject per 1 december 2020!
  • Kom nu direct in actie, om straks beter te worden.
  • Ontwikkeladvies voor jou; werkend, zelfstandig, ZZP-er of werkzoekend.
  • Inclusief een persoonlijke arbeidsmarktscan.
  • Géén kosten, volledig gesubsidieerd door Ministerie van SoZaWe.

“Kom nu in actie, om straks beter te worden”. Alle werkenden en werkzoekenden in Nederland konden zich vanaf augustus 2020 inschrijven voor kosteloos ontwikkeladvies door een gekwalificeerd loopbaanadviseur van ASBR Compaz. Het budget was binnen een paar weken volledig uitgeput. Werkelijk iedereen (werkend dan wel werkloos of ZZP’er) boven de 18 jaar kon namelijk gebruikmaken van gratis begeleiding door de gekwalificeerde loopbaanadviseurs van ASBR. Vanaf 1 december komt er weer nieuw budget voor 50.000 trajecten in het kader van dezelfde regeling. Wil jij ook jouw kans op een kosteloos traject ter waarde van € 700,- maximaliseren? Maak dan gebruik van de mogelijkheid en schrijf je onderstaand direct in!

Wij vragen vanuit ASBR, direct zodra de regeling formeel weer opengaat, de subsidie voor jouw traject gelijk aan. We regelen vervolgens alle administratieve vereisten voor je, zodat jij je kunt richten op jouw loopbaanplan! Naast de arbeidsmarktscan heb je een aantal meetings en contactmomenten met jouw coach. In fysieke sessies op een van onze kantoren en/of met video-calls. Net wat het beste bij jouw situatie en wensen past.

Het gratis ontwikkeladvies richt zich kort gezegd op het in kaart brengen van de arbeidsmarktkansen die er ondanks de (corona)crisis zijn. Voor zowel de korte alsook de lange termijn. Ook kunnen de ASBR loopbaanadviseurs jou ondersteunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk. Aan het einde van het traject van vier uren krijgt je jouw eigen ontwikkelplan mee. Het zal jouw arbeidsmarktpositie in kaart brengen en je door de situatieschets helpen om de vragen ‘Wie ben ik?, Wat kan ik? en Wat wil ik?’ te kunnen beantwoorden. Wil je niet wachten en zelfs al eerder regie nemen in jouw loopbaan? Kijk dan eens op www.LoopbaanBoost.nl van ASBR voor andere zeer betaalbare oplossingen.

Meld je alvast aan.

Aanmelding kosteloos ontwikkeladvies