HRM interventie via ASBR met 50% korting wel heel aantrekkelijk!

HRM adviestrajecten en -interventies ten behoeve van duurzame inzetbaarheid van personeel worden weer heel betaalbaar door 50% subsidie. Hierbij kan je onder andere denken aan het verrichten van zogenaamde nulmetingen van organisatie en team ontwikkeltrajecten, competentie management, belasting- en belastbaarheids-metingen. Maar let op! Je moet er snel bij zijn; slechts tussen 12 november en 16 november 2018 kunnen er subsidieaanvragen worden ingediend. De doelgroep is breed; ieder bedrijf en iedere instelling in Nederland kan een bijdrage krijgen van maar liefst € 12.500,- per project. De daadwerkelijke activiteiten kunnen bij een positieve beschikking, gemiddeld genomen zo’n twee maanden later, worden gestart. Niet getreurd als u deze aanvraagronde mist of uw project pas later start. De laatste aanvraagronde Duurzame Inzetbaarheid loopt van 8 april 2019 t/m 12 april 2019.

Competente, vitale en bevlogen medewerkers zijn de sleutel tot het succes van iedere organisatie. Van organisaties en van medewerkers wordt gevraagd zich telkens aan te passen aan een voortdurend veranderende toekomst. Een toekomst waarin iedere medewerker duurzaam inzetbaar is en eigenaar is van zijn eigen ontwikkeling en carrière. Dit kan alleen als medewerkers regie mogen nemen en HR development volledig is opgenomen als strategisch onderdeel van het organisatiebeleid. Pas dan wordt een integrale en duurzame verbinding gemaakt tussen strategie, organisatie en medewerker. Dat is wat ASBR dagelijks realiseert.

Indien je met ASBR een project opstart waarbij je de inzetbaarheid van het personeel wilt vergoten is er mogelijkheid voor subsidie. Thema’s als gezond, vitaal en veilig werken, het bevorderen van een leercultuur, het stimuleren van interne mobiliteit en het anticiperen op individuele ambities en ontwikkelmogelijkheden zijn subsidiabel.

Interesse? Bel of mail ons tijdig om de mogelijkheden te bespreken.