Leiderschap in tijden van corona; inschrijving training Praktisch Leidinggeven najaar 2021 geopend!

Als hedendaagse teamleider, manager of projectleider wordt er nogal wat van je gevraagd! Zeker nu samenwerking door corona vele nieuwe vormen heeft gekregen en (fysieke) afstand en thuiswerken aan de orde van de dag zijn. De training ‘Praktisch Leidinggeven’ is bedoeld voor leidinggevenden die aan de slag willen met hun eigen leiderschapskwaliteiten. Jouw succes als moderne leidinggevende hangt namelijk voor een groot deel af van je eigen aanpak, ontwikkeling en vaardigheden. We nemen je aan de hand van de nieuwste en modernste inzichten mee om sterker te worden. Om nog beter te kunnen aansluiten bij de eisen die aan een moderne leidinggevende worden gesteld.

Inspirerend, interactief, dichtbij de praktijk en met veel aandacht voor de individuele leerbehoefte van de deelnemers. Zo laat de sterk vernieuwde training ‘Praktisch Leidinggeven’ van ASBR Compaz zich kenmerken. Naast korte theoretische inleidingen staat jouw eigen praktijkervaring centraal. Het vormt de basis voor de oefeningen tijdens de training. Zeer waardevol is ook het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers en de online contactmomenten.

Sturen, motiveren, delegeren
De training richt zich op jouw dagelijkse werkpraktijk. Hoe geef je leiding aan een groep van individuen? Hoe maak je hiervan een team? Hoe stuur je, motiveer je, delegeer je en geef je effectief leiding op een manier die bij jou en bij het team past? Verschillende onderwerpen passeren hierbij de revue, waarbij altijd de koppeling naar de eigen werkpraktijk wordt gemaakt. De training helpt je jouw rol als leidinggevende verder te ontwikkelen én te versterken. Extra van belang in tijden van afstand en corona.

Theorie, praktijk en eigen casuïstiek gaan hand in hand
Je maakt op een laagdrempelige en interactieve manier kennis met verschillende aspecten van leiderschap. Door de combinatie van blokken theorie, interactie in de groep en jouw eigen praktijkcasussen ga je echte stappen maken. Weet je het even niet meer? Je staat gedurende de training zonder meerkosten in nauw contact met de trainer. Soms is een telefoontje genoeg, soms heb je een vraag die per mail kan worden opgelost óf jullie besluiten een videocall in te plannen. We zijn er voor jou!

De garantie van ASBR
We gaan voor resultaat! Het volgende mag je na afronding gegarandeerd van de training verwachten:

  • Je kent je persoonlijke leiderschapsstijl en de daarbij behorende kernwaarden, kwaliteiten en valkuilen.
  • Je bent in staat meerdere stijlen van leidinggeven te herkennen en toe te passen waardoor je in
    verschillende situaties je aanpak (nog) effectiever kunt inzetten.
  • Je kunt effectief communiceren met jouw team en andere belanghebbenden en daarmee de situatie positief beïnvloeden.
  • Je kunt medewerkers motiveren, tot ontwikkeling brengen en hebt coachende vaardigheden ontwikkeld.
  • Je kunt omgaan met lastige (conflict)situaties en je gedrag bewust kiezen.

Ik heb belangstelling
De eerste najaarsgroep start alweer in september 2021. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar binnen deze training op basis van ‘open inschrijving’ die (dus) gegarandeerd van start gaat!

Najaarsgroep 2021: 9 september, 27 september, 14 oktober en 5 november

Klik op de link voor de diverse modules en de planning van alle trainingsdata.

De training zal plaatsvinden op onze eigen trainingslocatie in Eelde, waar we de hygiëneregels maximaal naleven en respecteren.  De kosten voor deze complete training bedragen € 1.995,- ex BTW per persoon.

Direct opgeven of vragen?
Wil je je direct opgeven, vul dan onderstaand formulier in. Heb je vragen? Neem dan contact op met Edwin Klomp via 06-55194295 of info@asbr.nl.

Aanmelding training Praktisch Leidinggeven