Het nieuwe leiderschap; open inschrijving Praktisch leidinggeven 2020 geopend!

Als hedendaagse teamleider, manager of projectleider wordt er nogal wat van je gevraagd! De training ‘Praktisch leidinggeven’ is bedoeld voor leidinggevenden die aan de slag willen met hun eigen leiderschapskwaliteiten. Jouw succes als moderne leidinggevende hangt namelijk voor een groot deel af van je eigen aanpak, ontwikkeling en vaardigheden. We nemen je aan de hand van de nieuwste en modernste inzichten mee om sterker te worden. Om nog beter te kunnen aansluiten bij de eisen die aan een leidinggevende anno 2020 worden gesteld.

Inspirerend, interactief, dichtbij de praktijk en met veel aandacht voor de individuele leerbehoefte van de deelnemers. Zo laat de sterke vernieuwde training ‘Praktisch leidinggeven’ van ASBR Compaz zich kenmerken. Naast korte theoretische inleidingen staat jouw eigen praktijkervaring centraal. Het vormt de basis voor de oefeningen tijdens de training. Zeer waardevol is ook het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers.

Sturen, motiveren, delegeren

De training richt zich op jouw dagelijkse werkpraktijk. Hoe geef je leiding aan een groep van individuen? Hoe maak je hiervan een team? Hoe stuur je, motiveer je, delegeer je en geef je effectief leiding op een manier die bij jou en bij het team past? Verschillende onderwerpen passeren hierbij de revue, waarbij altijd de koppeling naar de eigen werkpraktijk wordt gemaakt. De training helpt je jouw rol als leidinggevende verder te ontwikkelen én te versterken.

Theorie, praktijk en eigen casuïstiek gaan hand in hand

Je maakt op een laagdrempelige en interactieve manier kennis met verschillende aspecten van leiderschap. Door de combinatie van blokken theorie, interactie in de groep en jouw eigen praktijkcasussen ga je echte stappen maken. Weet je het even niet meer? Je staat gedurende de training zonder meerkosten in nauw contact met de trainer. Soms is een telefoontje genoeg, soms heb je een vraag die per mail kan worden opgelost óf jullie besluiten een videocall in te plannen. We zijn er voor jou!

De garantie van ASBR

We gaan voor resultaat! Het volgende mag je na afronding gegarandeerd van de training verwachten:

  • Je kent je persoonlijke leiderschapsstijl en de daarbij behorende kernwaarden, kwaliteiten en valkuilen.
  • Je bent in staat meerdere stijlen van leidinggeven te herkennen en toe te passen waardoor je in verschillende situaties je aanpak (nog) effectiever kunt inzetten.
  • Je kunt effectief communiceren met jouw team en andere belanghebbenden en daarmee de situatie positief beïnvloeden.
  • Je kunt medewerkers motiveren, tot ontwikkeling brengen en hebt coachende vaardigheden ontwikkeld.
  • Je kunt omgaan met lastige (conflict)situaties en je gedrag bewust kiezen.

Ik heb belangstelling

De eerstvolgende groep start op 6 februari 2020. Er zijn nog plaatsen beschikbaar binnen deze training op basis van ‘open inschrijving’. We gaan de eerste helft van 2020 met twee verschillende groepen aan de slag op basis van open inschrijving. De eerste groep in de maanden januari, februari en maart. De tweede groep in de maanden april, mei en juni. De training zal plaatsvinden op onze eigen trainingslocatie in Eelde. Klik hier voor de diverse modules en de planning van alle trainingsdata van de twee verschillende groepen. De kosten voor deze complete training bedragen € 1.995,- ex BTW en arrangementskosten per persoon.

Direct opgeven of vragen?

Wil je je direct opgeven, vul dan onderstaand formulier in. Heb je vragen? Neem dan contact op met Edwin Klomp via 06-55194295 of info@asbr.nl.

Aanmelding training Praktisch Leidinggeven