De Happy Werkscan: vraag nu kosteloos aan via ASBR

Voor veel werknemers is het een hele bijzondere periode. Bij de een het gevoel van onzekerheid over de toekomst, terwijl anderen juist teveel werk op het bordje hebben gekregen. Juist daarom is het van belang om te weten of de balans nog in evenwicht is of om andere zaken te bespreken die normaal niet snel aan de oppervlakte komen.

Meten = weten

In samenwerking met één van onze testaanbieders LDC, kunnen wij kosteloos een scan aanbieden die antwoord geeft op de vraag: Zit jij nog lekker in je werk? De scan is in te zetten in het kader van duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. De scan brengt structuur aan in ambities, verwachtingen, zelfkennis, concrete plannen en vage ideeën. Het past goed aan het begin van ieder traject, is zinvol en ook gewoon leuk om te doen.

Is kosteloos gratis?
Jawel, de afname van de scan is kosteloos/gratis. Wil je een toelichting of advies over iemands loopbaan-pad? Dat is niet kosteloos, de kosten hiervoor bedragen €75,- per 30 minuten.
Wacht niet maar probeer het uit, tot 1 augustus 2020 geldt deze actie! Vraag hier de gratis Happy Werkscan van ASBR aan.