Neem het roer in handen via ASBR; binnenkort starten nieuwe trainingen PROJECTMANAGEMENT en ONDERHANDELINGSVAARDIGHEDEN

Dagelijks richten we ons op de persoonlijke ontwikkeling en carrièreplanning van medewerkers. Competente en bevlogen medewerkers zijn immers de sleutel tot het succes van iedere organisatie. Zij die beschikken over de juiste en actuele vaardigheden dragen maximaal bij aan het rendement en zijn wendbaar in een tijd waarin verandering de enige constante is. ASBR heeft vanuit deze overtuiging haar (loopbaan)trainingen uitgebreid met een tweetal vaardigheidstrainingen: Projectmanagement en Onderhandelingsvaardigheden.

Projectmanagement

Een training voor medewerkers die projectmatig (willen gaan) werken. Het meest geschikt voor uitvoerende medewerkers tot en met coördinerende medewerkers op minimaal MBO niveau. In een inspirerend programma werk je na behandeling van de theorie vooral aan het oefenen van vaardigheden. Praktische leervormen en persoonlijke aandacht voor de deelnemer zorgen ervoor dat je de basisbeginselen van projectmanagement onder de knie hebt en kunt toepassen. Lees hier meer over het programma.

  • Data groep 1: 21 juni en 5 juli
  • Data groep 2: 28 september en 12 oktober

Onderhandelingsvaardigheden

Een training voor medewerkers die een beter onderhandelingsresultaat willen bereiken. Geschikt voor iedereen die in zijn functie te maken heeft of krijgt met (een vorm van) onderhandelen. Dit kan zijn met klanten, leveranciers, leidinggevenden collega’s of deelnemers van projecten. Naast korte theoretisch inleidingen staan jouw eigen praktijkervaring en leerdoelen centraal. Je maakt op een stimulerende wijze kennis van de verschillende vormen en aspecten van onderhandelen met ruime aandacht voor jouw eigen leerdoelen. Lees hier meer over het programma.

  • Data groep 1: 23 juni en 7 juli
  • Data groep 2: 26 september en 10 oktober

Interesse of vragen?

Bel met Edwin Klomp (06-55194295) of vul ons contactformulier in en laat je terugbellen. Beide trainingen geven we desgewenst ook incompany. Neem hiervoor contact met ons op voor beschikbaarheid en een prijsopgave.