Hoe is het eigenlijk gesteld met jouw loopbaan?

Je hebt het prima naar je zin op je werk. Wel laat je je eigen carrière af en toe de revue passeren. De veranderingen op het werk blijven doorgaan. Past het nog bij jou? Denk je wel eens terug aan hoe je werk 10-15 jaar geleden was? Niet meer te vergelijken met nu! Was het toen beter of slechter? Het was in ieder geval anders! Denk dan ook eens aan gratis ontwikkeladvies voor jouw loopbaan.

Gratis ontwikkeladvies voor 45 plusVraag jij je wel eens af hoe je huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Beweeg jij mee met alle ontwikkelingen? Bestaat het werk dan nog wel? Hoe kun jij je werk leuk en uitdagend houden? Zou je misschien niet iets heel anders willen en zo ja, wat zijn dan de mogelijkheden en welke stappen moet je dan nemen?

Het Ontwikkeladvies voor 45-plussers (45+) biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving en zonder verplichtingen, met een professionele loopbaanadviseur van ASBR, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken. Met gratis ontwikkeladvies kun je met hulp een nieuwe richting van je loopbaan bepalen.

Is het Ontwikkeladvies iets voor jou?

Ben je vijfenveertig jaar of ouder en heb je een loondienstverband of werk je als ZZP-er gemiddeld minimaal 12 uur per week? Dan kun je gebruik maken van het gratis Ontwikkeladvies. Je krijgt dan kosteloos een persoonlijk en op maat gemaakt advies van een loopbaanadviseur van ASBR. Tijdens persoonlijke begeleiding van in totaal minimaal vier uur zullen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, drijfveren, motieven, twijfels en kansen centraal staan.

Het Ontwikkeladvies vijfenveertigplussers is een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hierdoor kunnen wij de begeleiding kosteloos aanbieden, zo lang er budget is.

Deelname is vrijwillig en in een veilige omgeving

Deelname aan het gratis ontwikkeladvies is volledig op vrijwillige basis. Wat tijdens het ontwikkeladvies wordt besproken blijft een zaak tussen jou en je loopbaanadviseur. Je werkgever wordt niet geïnformeerd over je deelname en de resultaten. Jouw persoonlijke groei, ambitie, mogelijkheden, toekomstplannen én privacy staan centraal.

Wat moet je doen om gebruik te maken van het Ontwikkeladvies?

Je hoeft eigenlijk heel weinig te doen om gebruik te maken van het gratis advies over je loopbaan. Vul onderstaand je gegevens in bij “Direct aanmelden” en wij nemen contact met je op om de vervolgstappen met je te bespreken. De aanvraag van de subsidie doen wij voor jou.

Heb je nog vragen of wil je nadere informatie?

Vul onderstaand je gegevens in of bel naar 088-1260420 en wij zullen je van nadere informatie voorzien over het gratis ontwikkeladvies voor 45 plussers. 

Je kunt hier meer informatie vinden over de verschillende ontwikkelingstrajecten voor medewerkers en leidinggevenden.

Direct aanmelden

Ik meld mij aan voor het Ontwikkeladvies voor 45 plussers (45+)

Ik meld mij aan voor het Ontwikkeladvies voor 45 plussers (45+)