Coachend en inspirerend leiderschap -> de nieuwste training van ASBR op het gebied van leiderschapsontwikkeling

Wij hebben de afgelopen periode niet stil gezeten. Bijna al onze HR diensten zijn ondertussen weer verder geïnnoveerd, gedigitaliseerd en opnieuw aangepast aan de eisen van de huidige tijd. Als je pretendeert om leidend en innovatief te zijn dan schept dat verplichtingen. Onze nieuwste training ‘Coachend en inspirerend leiderschap’ voor kandidaten vanaf een HBO werk- en denkniveau is hier zo’n voorbeeld van. De eerste groep is inmiddels van start gegaan. In maart 2023 zal de volgende groep gaan starten.

Leer authentiek coachen en inspireren

Het is in de huidige tijdsgeest nog een hele kunst om als leidinggevende het beste uit je team te halen en je teamleden te motiveren, te begeleiden en te stimuleren om zichzelf te ontwikkelen. Leer in deze nieuwe training van ASBR op een natuurlijke manier en op jouw eigen authentieke wijze de samenwerking en het teamresultaat te verbeteren. Je zult zien dat het vergroten van het eigenaarschap en zelfsturend vermogen van je team enorm zal helpen bij het behalen van het beste resultaat. Zo creëer je zelfstandige, taakvolwassen en blije medewerkers. In de training ‘Coachend en Inspirerend leiderschap’ start je met concrete inzichten in jouw persoonlijke coachingsvaardigheden en leer je afstand te nemen om vervolgens de (potentiële) kwaliteiten van je medewerkers te helpen ontwikkelen.

Modern en interactief programma met vele extra’s

De training ‘Coachend en inspirerend leiderschap’ is een modern en uitgebalanceerd programma van drie dagen, met tussenpozen van twee à drie weken. We starten met een gecertificeerde leiderschapstest en een uitgebreide analyse van jouw eigen leiderschapskwaliteiten, zodat je direct aan de slag kunt met jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de hele periode ben je aangesloten op onze digitale leer- & ontwikkelomgeving. Mede hierdoor word je voortdurend getriggerd, uitgedaagd en gemotiveerd om de geleerde inzichten en vaardigheden in de praktijk toe te passen, onder andere door het maken van praktische opdrachten en oefeningen. Met behulp van twee verschillende ervaren trainingsacteurs worden gesprekssituaties op de  tweede en derde dag geoefend en gesimuleerd.

Circa één maand na afronding van de training heb je een afsluitende coachingssessie met de trainer/coach. Hierin reflecteer je op jouw gemaakte ontwikkelstappen en richt je je op jouw plan voor verdere ontwikkeling in de toekomst. Het programma is verdiepend en praktisch tegelijk. Je kunt ervan uitgaan dat de koppeling met de dagelijkse praktijk continue wordt gemaakt. Naast ons eigen (veelal digitale) cursusmateriaal ontvang je het theoretische spectrum middels een boek.

De garantie van ASBR

We gaan voor resultaat! Het volgende mag je na afronding gegarandeerd van de training verwachten:

  • Je brengt jouw rol als coachend leidinggevende naar een hoger niveau.
  • Je hebt inzicht in jouw eigen coachingsvaardigheden en jouw eigen coachingsstijl; voor aanvang van de training krijg je al een gecertificeerde leiderschapstest aangeboden.
  • Je bent in staat verschillende coachingstechnieken toe te passen met als doel de medeweker te helpen, duurzaam te verbeteren en te ontwikkelen.
  • Je hebt minder ‘apen op jouw schouder’ en een zelfstandig(er) functionerend team.
  • Je weet medewerkers te motiveren en te inspireren en je ziet deze ontwikkeling terug in jouw team.

Ik heb belangstelling

De eerstvolgende groep start op 15 maart 2023.

Data van de training: 15 maart, 4 april en 26 april 2023.

De trainingen vinden plaats op onze eigen trainingslocatie in Eelde. De kosten voor deze complete training bedragen € 2.645,- excl. btw, incl. de kosten voor de leiderschapstesten, videosimulaties, toegang tot de digitale leeromgeving, literatuur, een additionele coachingssessie, lunches, locatiekosten, koffie & thee.

Direct opgeven of vragen?
Wil je je opgeven? Vul dan onderstaand formulier in. Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via 088-1260420 of info@asbr.nl.

Aanmelding training Coachend en inspirerend leiderschap