Onze opdrachtgever, Boikon te Leek, staat anno 2018 bekend als technological innovator en loopt onder andere voorop als het gaat om toekomstige machinetechnologieën voor track en trace, composieten en duurzame woningbouw. Opgericht in 1996, heeft Boikon een constante groei doorgemaakt met het ontwerpen en implementeren van grensverleggende hightech oplossingen in de productie- automatisering voor productie-, packaging- en handlingprocessen. Volledig toegerust van ontwikkeling en engineering, tot assemblage, installatie en projectmanagement. Een ware ‘speeltuin’ voor iedere hoger opgeleide techneut; innoveren kent namelijk geen eindstation.

Lees meer over Boikon

  • Edwin Klomp
  • 06-55194295
  • e.klomp@asbr.nl

Projectmanager

Je werkt aan een aantal verschillende grote projecten tegelijkertijd, je stuurt engineers en monteurs van verschillende disciplines binnen de projecten aan. Eén ding staat vast: je krijgt volop technische uitdagingen in een sterk groeiende organisatie en ruime mogelijkheden jezelf te ontwikkelen!

Projectleider Documentatie & Training

Boikon groeit hard en zoekt een techneut die zich fulltime gaat bezighouden met het samenstellen, actualiseren en ontwikkelen van technische documentatie en trainingen voor al haar hightech machines en innovatieve automatiseringssystemen.

Mechanical Project Engineers (2 fte)

Werken bij Boikon betekent dat je dagelijks in contact komt met hightech machinebouw. Jouw focus ligt op het mechanische en mechatronische deel, maar je overziet het totale concept en werkt binnen de matrix structuur zeer nauw samen met collegae in een groeiend en innovatief technisch team.

Software Engineers (2 fte)

Je bent vanuit je besturingsachtergrond en kennis van elektrotechniek, software– en vision applicaties, robotica en servotechniek verantwoordelijk voor het ontwerpen en in bedrijfstellen van high-tech machines en automatiseringssystemen.