#24667

Persoonlijk (Wie ben ik?)

Eigenschappen

Typering AssertiefDoorzettendIntegerPraktischstabiel Toelichting

Gedurende mijn nu meer dan 25 jarige loopbaan ben ik actief geweest voor drie werkgevers. Werkgevers die mij respecteren om mijn inbreng op zowel het zakelijk vlak als op persoonlijk vlak. Mijn persoonlijke eigenschappen hebben bij al de bedrijven bijgedragen aan een stabiele ontwikkeling van de bedrijven in professionaliteit, omzet, rendement en teamgevoel. Beleid ontwikkelen, draagvlak creëren, realistische doelen stellen en gezamenlijk realiseren, waarbij lange termijn meestal prefereert boven de korte termijn.

Kwaliteiten (Wat kan ik?)

Ervaringen

Ervaring als: CCOCEOCOO Gedurende: Meer dan 15 jaar In deze branches: Zakelijke dienstverleningProductie / Industrie

Competenties

Sterke punten Analyserend vermogenDelegerenKlantgerichtPlannen en organiserenResultaatgericht Toelichting

Ik vind mijn uitdaging in de dagelijkse bedrijfsvoering van een bedrijf, het realiseren van de afgesproken doelen en de ontwikkeling van het bedrijf door gezamenlijk met de medewerkers professionele stappen te maken ter verbetering van de algehele performance. Bovengenoemde persoonlijk kwaliteiten en mijn ervaring die ik bij de diverse bedrijven heb opgedaan vormen hiervoor een gedegen basis. Bedrijven waar ik gedurende diverse transities, samenvoegingen en overnames vanuit verschillende omstandigheden mijn taken en verantwoordelijkheden succesvol heb uitgevoerd. Successen die met name op het gebied van professionalisering, contractmanagement, commercie, procesverbetering hebben bijgedragen aan verbetering van het resultaat van de ondernemingen en een sterke teamgeest.

Op zoek naar (Wat wil ik?)

Ik kom graag in aanmerking voor: zowel interim alsmede arbeidsovereenkomst Binnen deze functies:CEOCOO Binnen deze branches:Zakelijke dienstverleningProductie / Industrie In deze provincies:GroningenDrentheOverijsselGelderland

Interesse in deze kandidaat?

Laat dan hier jouw gegevens achter.