#24464

Persoonlijk (Wie ben ik?)

Eigenschappen

Typering DoortastendDoorzettendExtravertIntegerOvertuigend Toelichting

Overtuigend: Vanuit mijn commerciële achtergrond krijg ik voldoening van het ontvangen van commitment van mensen door steekhoudende argumenten en onderscheidend vermogen. Doorzettend: Als ik een realistisch doel voor ogen heb, verlang ik ernaar deze te bereiken. Hiervoor is doorzettingsvermogen benodigd tot je het doel hebt bereikt. Doortastend: resultaat, verbetering en succes zijn voor mij belangrijke drijfveren; om dit te bereiken is een natuurlijke daadkracht en eagerness noodzakelijk. Extravert: ik ben een enthousiast persoon, over het algemeen een open boek en ik houd van een goed gesprek. Integer: Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn essentieel voor lange termijn relaties, zowel privé als zakelijk. Dit is voor mij een primair uitgangspunt om samen te leven, samen te werken en succesvol te zijn op lange termijn.

Kwaliteiten (Wat kan ik?)

Ervaringen

Ervaring als: Sales Manager Gedurende: 11-13 jaar In deze branches: Zakelijke dienstverleningICT

Competenties

Sterke punten Analyserend vermogenDelegerenKlantgerichtOvertuigingskrachtResultaatgericht Toelichting

Klantgericht: bij problemen, vragen of processen vind ik het essentieel om de klant centraal te stellen. Is er een medewerker of proces die hier niet op aansluit, dan moet dit verbeterd worden door het geven van feedback of het aanpassen van het proces. Een organisatie kan alleen maar succesvol zijn door continu verbeteren.

Op zoek naar (Wat wil ik?)

Ik kom graag in aanmerking voor: arbeidsovereenkomst Binnen deze functies:CCOSales Manager Binnen deze branches:Zakelijke dienstverleningICTReclame/MarketingProductie / Industrie In deze provincies:GroningenFrieslandDrenthe

Interesse in deze kandidaat?

Laat dan hier jouw gegevens achter.