ASBR Presenteert: Resources in Business

Het laatste boek in de serie van 4 boeken, waarin de kernwaarden van ASBR, Ambition, Skills, Brains en Resources, centraal staan is gereed. Met trots presenteren wij “Resources in Business”.

Sinds de oprichting in 1991 en na de introductie in 2010 van de naam ASBR hebben wij continu gewerkt aan “beleving”. Ons merk inhoudelijk laden en de passie overbrengen waarmee we zelf onze gehele ziel en zaligheid in onze dienstverlening leggen.

Om gevoel en beleving bij de organisatie ASBR te krijgen, hebben we iedere letter inhoud gegeven door inspirerende verhalen van mensen die volledig op hun eigen wijze Ambition, Skills, Brains en Resources hebben ingezet in hun loopbaan- en carrièreplanning.

Met “Resources in Business” komt een eind aan de serie van vier belevingsboeken van ASBR. Echter; onze Ambition, Skills, Brains en Resources zijn nog lang niet uitgeput en we hopen onze kernwaarden nog vele jaren met je te mogen delen!

Benieuwd geworden naar de ASBR beleving? Laat het ons weten. Wij komen graag persoonlijk langs met onze “Resources in business”.