ASBR onderdeel masterclass P&O Actueel

Op 1 april 2015 organiseert P&O Actueel / Reed Business Events een masterclass ‘arbeidsmarktcommunicatie en recruitment’ in Utrecht. Tijdens deze masterclass zullen een aantal sprekers hun kennis en ervaring delen met managers, HR verantwoordelijken en leidinggevenden. Allen hebben hun sporen ruimschoots verdiend op het gebied van arbeidscommunicatie, recruitment – en talentmanagement, waardoor het een leerzame en interactieve dag zal worden.

Effectieve selectiegesprekken

In het middagprogramma van deze masterclass zal Edwin Klomp van ASBR bezoekers meenemen hoe je nu ècht effectieve selectiegesprekken kunt voeren. Jarenlange kennis er ervaring vormt de basis voor een interactief deel in het programma. Wat zegt een CV nu eigenlijk? Hoe krijg ik de juiste competenties boven water? Theoretisch heeft een selectiegesprek een lage voorspellende waarde. Het vormt hierdoor een hoog afbreukrisico in het selectieproces. Effectieve selectie is echter goud waard, een misser kost veel geld, tijd en energie. Hoe richt u uw totale selectieproces effectief in? Welke rol nemen motivatiebrief en het CV nog in? Hoe meet u relevante competenties? Welke methodiek en instrumenten zijn nu effectief anno 2015? Waar moet u op letten? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens dit interactieve onderdeel.

Met korting deelnemen aan de masterclass?

Vanzelfsprekend kunnen wij klanten van ASBR Compaz, ASBR YouManagement en ASBR Subsidium een kortingscode aanbieden voor deelname aan deze masterclass. Spreekt het programma u aan en overweegt u deel te nemen? Klik dan hier voor het verkrijgen van de kortingscode onder vermelding van ‘kortingscode masterclass’.